пятница, 18 сентября 2009 г.

Kivipalli Meistrite Liiga alustas

Tere kõigile !

Olles Laurilt väikese virtuaaljalgpalli nakkuse saanud otsustasin luua Meistrite Liiga (Tegelik põhjus muidugi selles, et Premieris kulus kaks vooru enne kui mängu olemust taipama hakkasin ja pahad enamuses rebisid eest ära.)

Kutsele osa võtta reageerisid 6 toredat inimest : Veer, Mts, Kännakas, Lauri koos Maarjaga ning üllatuslikult ka vana klassivend Muurek.

Teami otsustasin kokku panna teaduslikumalt kui Premieris, et hõlpsamini punkte teenida, aga võta näpust loogika ja matemaatika ei anna jalgpalli puhul parimaid tulemusi. Panustamine sellele, et Madriidi Atletico suudab Küprose poisse kottida ja lootus, et Forlan hattricki teeb (Panin ta kapteniks) ei pidanud paika. Oma puuri suutsid nad siiski puhta hoida ja väravavahi ja kaitsja tulemus seetõttu OK ! Samas Küprose klubi väravavahi puuri panemise eest oleks kõvasti rohkem teeninud (Püüdis palju palle).

Vana pensionär Scholes rõõmustas südant lüües oma kolli siiski ära millele lootsin. Giggsi kahjuks platsile ei pandudki.

Kuyt viimase aja lemmikuna esines ka väga korralikult kuid Maarja oskas ta kapteniks määrata ja ilmselt selle arvelt tegi korraliku eduseisu endale.

Isiklikud antipaatiad tuleb vist ka unustada kui selles mängus tulemust soovid, sest Christiano Ronaldo kaptenina oleks siise toonud 28 punkti - õnneks polnud teda meie liigas kellelgi ....

Lauri üllatas kaitsjatest kubiseva koosseisuga kuid enamus nendest olid hästi valitud ja tulemuseks teine koht Maarja järel.

Ise siis Muurekiga kolmandat kohta jagamas ja kõik ülejäänud tihedalt kuklasse hingamas (Õnneks Kännaka teine päev ebaõnnestus)

2 комментария:

  1. Mis seal salata, algul sai Christiano Ronaldo tiimi võetud küll (hoolimata isiklikust antipaatiast), kuid ülejäänud tiimi kokku pannes taipasin mingil hetkel, et nii kalleid mängijaid pole selles mängus võimalik endale lubada... Kahju, see punktisumma on ikka aukartustäratav!

    ОтветитьУдалить