среда, 30 сентября 2009 г.

Teise vooru lõpuviled on kõlanud

Suurüllatus siis Zürichi klubilt.

Minu needusest oli niipalju kasu, et Maarja Itaallastest ründeliin jäi kuivale. See eest olid tema tiimis mõlemad Manu väravalööjad. Minu kapten Scholes seevastu ei saanud isegi vahetusest mängu :(

Bordeaux väravavaht tõi mulle plaanipärase puhta puuri. Samas Küprose poisid järjekordselt suutsid hästi esineda ja minu loodetud Kalou kübaratrikk jäi tulemata ...

Liiga liidrina jätkab Maarja kusjuures tema varumeestepingile jäi 14p teeninud Tihinen kes ei läinud arvesse poisid tehke järele !!

Kui poleks Lauril Tihinen kogemata platsile pääsenud oleks talle lähemale saanud ....

Õnneks Muurekil jäi ka värava löönud kaitsja pingile vedelema ja suutsin veidi eest rebida .....

Kuigi minu kapten Scholes tõi mulle baranka tuleb vooruga rahule jääda.

Homme võib-olla ka natuke statistilisi iseärasusi aga praegu magama.

Teise ringi teine õhtu käimas ...

Tänasele jalgpalliõhtule sõitis ootamatult sisse Party kella seitsmene freeroll mis kulges nagu iseenesest ja lõppes 22 kohaga 2180-st alustajast ja 2.60$ laekus ka tühja koha pealt. Välja kukkusin 777 1010 fullhouse vs KKK1010 ei tea kas oli bad beat või oma lollus aga koht hea nagunii.

Silmanurgast jõudsin chekkida, et Bordeauxil õige väravavavaht ja pool tundi puur puhas.
ManU ootamatult Giggs väljakul Scholes pingil.


Chelseal õnneks nii Liigamängus kossi saanud Cole kui minu lootus Kalou väljakul aga värava siiski löönud pensionär Anelka.

Keegi tubli Tihinen makaronisööjatele muna puuri veeretanud ja Juve näeb kole lahja välja, peab hakkama Robbeni ja Ribery jaoks pappi koguma.

Checkisin järgi Tihinen istub Zyxzewskil pingil äkki ei lähe arvesse. Tegemist perekondliku maffiaga Tihinen on ka Maarjal pingil ja selles teamis vist mahub ka platsile ...

.... Jalgpalliõhtu täna igav, ManU lasi kolli puuri kodus. Juve jätkuvalt õllejoojatega hädas.

Aga 1$ võidetutest korrutasin neljaga. Tundub, et Pokker on lõbus mäng ....

Ja õhtu teeb veel kurvemaks maailma kõige ebameeldivaima hea jalgpalluri Cristiano Ronaldo järjekordne värav Reali eest.


Yeeeessssshhhhhhh Giggs lõi Unitedi viigivärava !!!

Kaka ....

ja jälle kõrvarõngastega ilus poiss lööb veel ühe värava ....

вторник, 29 сентября 2009 г.

Teise vooru esimene mängupäev

Koos virtuaalajalgpalliga on hulga mõnusam vutti jälgida hoopis teine tera. Kuigi täna õhtul enamik emotsioone negatiivsed on needki emotsioonid ja see teeb elu elavamaks.

Aga järjekorras - telekast tulemas Arsenali mäng ja Van Persie ning Rosicky algkoosseisus toovad mulle punkte.

Samas läpakas lahti ülejäänud mängud online ette ja vutti nautima.

Esimene uudis on muidugi see, et koerte kapten Messi lööb värava ja mina kindlalt esikolmikust väljas.

Järgmine uudis veelgi halvem Alkmaar lööb värava, autoriks koerte teine ründaja, Muurek on strikeritega 100 % pihta saanud. Bljaaaaaaaaa .

Van Persie teenib kollase kaardi ja olukord paistab minu jaoks lootusetu.

Lähen kööki ja valan endale ühe Martiini.

Tagasitulles avastan, et Sevilla juhib 1:0 võõral väljakul ja avastan, et värava autoriks on Konko kaitsemängija kes juhuslikult minu teami on sattunud .....

Rosicky vahetatakse minema ja Nikopolidis püüab palli palli järel. .

Kahjuks pole keegi meie liigast Rangersi väravavahti valinud muidu tunneks kahjuröömugi seis Šotimaal 4:0 küllatulnud Hispaanlaste kasuks.

JEEEEEEE Van Persie lööb värava !!!

Ragnar Klavan vahetatakse väljakule tundub, et patriotism võib punkti tuua !

Tublid šotlased löövad Sevillale värava röövides mult punkte.

Ja õhtu lõpetab üleajal löödud belglaste värav Klavan jääb nulli peale ja ajaloolist esimese eesti jalgpalluri poolt virtuaalses meistrite liigas teenitud punkti peab veel ootama.

Ja tuleb palvetada, et Ashley Cole homme Chelsea eest väljakule jookseb muidu saab Muurek veel 9 punkti Stuttgarti kaitsja poolt löödud värava eest !

Homme vajan õnne muidu hakkan konkurentist esikolmikusse välja vajuma.

Maarjal enamus teamist homme mängus äkki tal ei vea ning mul õnnestub vahet vähendada .....

Teise vooru esimene mäng seljataga !

Nonii Kaasani Rubiin pakkus meeldiva üllatuse. Peaaegu oleks Inter kotti pandud. Kahjuks sai Maarja siiski punkti kuna survet ei suudetud väravaks muuta. Mulle kõige kurvem uudis on see, et koerad Tallinnast on 4 punkti kirja saanud, kuid õnneks kõigest kahe põhikoosseisus platsile pääsenud mehe eest.

Ootan kõige rohkem täna õhtult Van Persie värvavaid kreeklaste võrku !!

пятница, 18 сентября 2009 г.

Statistikat natuke ka !

39,3 % Meie liiga punktidest saadi kaitsemängijate arvelt. Lauri teenis 31/48st.

36,2 % Punkte saadi poolkaitsest. Parimana Maarja 23/57 st.

Ilmselt peabki eestlaste jalgpall kaitsest lähtuma .....

Kõige rohkem punkte meie Liiga osalejatele tõi Lahm (30) keda oma teamis ei kasutanud ainult Jaanus ja Marek. Mõts seevastu pani ta koguni kapteniks !

Teisele kohale tõusis tänu Maarjale (Pani kapteniks) Kuyt 27p

Kolmandat kohta jagasid Ashley Cole ja Scholes 18 p

Ka vanameister Ballack ei vedanud oma poolehoidjaid alt teenides meie liigale 12 p

Liiga populaarseim väravavaht Buffon (neljas teamis) oli kahjuks sunnitud ühe palli oma võrgust välja korjama ja seetõttu ka lahjalt punkte tema eest saadi.

Esialgu rohkem nagu polegi. Kui kedagi veel miski stats huvitab andke teada mul data excelis sees saan töödelda.

Kivipalli Meistrite Liiga alustas

Tere kõigile !

Olles Laurilt väikese virtuaaljalgpalli nakkuse saanud otsustasin luua Meistrite Liiga (Tegelik põhjus muidugi selles, et Premieris kulus kaks vooru enne kui mängu olemust taipama hakkasin ja pahad enamuses rebisid eest ära.)

Kutsele osa võtta reageerisid 6 toredat inimest : Veer, Mts, Kännakas, Lauri koos Maarjaga ning üllatuslikult ka vana klassivend Muurek.

Teami otsustasin kokku panna teaduslikumalt kui Premieris, et hõlpsamini punkte teenida, aga võta näpust loogika ja matemaatika ei anna jalgpalli puhul parimaid tulemusi. Panustamine sellele, et Madriidi Atletico suudab Küprose poisse kottida ja lootus, et Forlan hattricki teeb (Panin ta kapteniks) ei pidanud paika. Oma puuri suutsid nad siiski puhta hoida ja väravavahi ja kaitsja tulemus seetõttu OK ! Samas Küprose klubi väravavahi puuri panemise eest oleks kõvasti rohkem teeninud (Püüdis palju palle).

Vana pensionär Scholes rõõmustas südant lüües oma kolli siiski ära millele lootsin. Giggsi kahjuks platsile ei pandudki.

Kuyt viimase aja lemmikuna esines ka väga korralikult kuid Maarja oskas ta kapteniks määrata ja ilmselt selle arvelt tegi korraliku eduseisu endale.

Isiklikud antipaatiad tuleb vist ka unustada kui selles mängus tulemust soovid, sest Christiano Ronaldo kaptenina oleks siise toonud 28 punkti - õnneks polnud teda meie liigas kellelgi ....

Lauri üllatas kaitsjatest kubiseva koosseisuga kuid enamus nendest olid hästi valitud ja tulemuseks teine koht Maarja järel.

Ise siis Muurekiga kolmandat kohta jagamas ja kõik ülejäänud tihedalt kuklasse hingamas (Õnneks Kännaka teine päev ebaõnnestus)