четверг, 26 ноября 2009 г.

Kokkuvõte CL kõige õnnetumale voorule (senini).


Vastu tulles lugematute blogifännide soovidele ja soovides vabaneda küsimustest stiilis - "Kus kurat on vooru ülevaade" - võtaksin selle õudusunenäo siis kokku.

Need päriselu jalgpallitreenerid on suhtkoht jobud kes ei oska õigeid mängijaid väljakule panna - söör Ferguson otsustas kaotada türklastele ja Chelsea ajukääbikusat vanemtreener ei kasutanud Kalou potentsiaali mistõttu napilt napilt 1 väravaga vaid võitis Portugali proletariaati !

Samas veinikummaradajate vägiteod oma jumala eestvedamisel jätkuvad ja ilmselt sobiks "Farrytale" nende klubi hümniks mida hea veini kõrvale täiest kõrist karjuda sest "We are the champions" on neile vaatamata headele esitustele kättesaamatu unistus.

Viimase vooru teami kokku panemine saab olema väga raske sest tuleb arvestada ka igasuguste edasipääsu kindlustanud või lootuse kaotanud treenerit omapärakuliste kooseisude koostamise ideedega, aga seis pole veel lootusetu ja see seni madalaima tulemusega voor suurepäraste Kivipallurite jaoks tuleb kiireimas korras ajaloo süvamutta trampida ning unustada !

Peatse kohtumiseni, NO Pasaran, Kivipall võidab nagunii !!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий