четверг, 22 октября 2009 г.

Kolmanda vooru kokkuvõtteks

Ennekõike olen sunnitud vabandama Kivipalli Liiga blogi massilise lugejaskonna ees vooru kokkuvõtte hilinemise eest !

Kahjuks peab inimeseloom aegajalt leiba teenima ja ülemused ei hooli ülekoormust tekitavate tööülesannete jaotamisel Meistrite Liiga kalendrist.

Positiivseid ja enesekeskseid uudiseid on mul aga edastada kuhjaga. Eksperiment panustada CL mängudele Unibetis on tänu Bayerni totaalselt ebaõnnestunud esinemisele 15 krooniga plussis !

Kivipallurite jalgpalliklubi lõi kolmandamas voorus kõiki konkurente kogudes 40 punkti mis on 15 võrra rohkem kui auväärse teise tulemuse saavutanud Maarjal. Edu võti on lihtne - hakkas kahju transferist ja Kalou jäi meeskonda ! Ning lojaalsus inglise klubidele tõi sisse 37 punga !

Lugupeetud jalkafännid loobuge jumaldamast makaronisööjaid, konnaõgijaid, õllepruulijaid ja muid muidumehi ning valige oma tiimi tõelise jalgpallisünnimaa liigast pärit siniverelisi pallivõlureid !

Samuti tuleb tunnistada, et matemaatiline eksperiment Siili Palliklubi näol kuhu sai pallureid paigutatud eranditult nende seniteenitud punktide omahinna alusel kukkus korralikult läbi kuna Bayerni muidu mõnusatel meestel väga sitad närvid on ja punased kaardid suure osa miinustest põhjustasid. Siiski on kavas ekskremendiga jätkata ja uueks vooruks jälle efektiivseim koosseis välja panna !

Arvestades Kivipallurite paranevat vormi ja püstitatud häid tulemusi ei saa kuidagi nõustuda Muureki kommentaariga vooru sürreaalsusest pigem siiski Koerte õudusunenägu mida annab väikse õlle ja tugeva trenniga parandada !

Väike matemaatiline vihje riskiarmastajatele - Lionel Messi on suutnud iga endale kulutatud miljoni kohta teenida 0,91 punkti samas Dionisis (vihje veinijumalale) Chiotis Küprose klubi väravas on teeninud oma fännidele 3,43 punkti iga kulutatud miljoni kohta ! Aga ega see kaua kesta ja kui koerad tõsimeeli tahavad miinusesse jõuda peavad nad kiirustama, sest vaevalt Küprose poisid grupist edasi saavad ja järelikult on nende kaitseliini ja väravavahti võimalik ekspluateerida veel vaid kolm vooru !

PS Kui meie fantaasiafännide hulgas on veel kedagi peale veerandiku kes NBAst natukenegi huvitub siis
http://www.sportingnews.com/ kaudu on võimalik teha team ja liituda liigaga Kivipallurite korvpall kus parooliks Pingviinide paraad ! Küsimustele vastan oma meili kaudu.

PS2 Muidex ka Premjääris läks Kivipalluritel hästi, esmakordselt üle liiga keskmise tulemus ja seda koguni +8,65 ja vastikutest õllenäljas tagaajajatest õnnestus lahti rebida tervelt 6 täiendava punkti võrra - Arshavin ruulib, Fabregas seebix !!

вторник, 20 октября 2009 г.

Teisipäeva õhtupoolik


Kolm õlut, tükk juustu, telekas Pool - Lion; läpakas ülejaanud CL mängud ...

Esimese paari minutiga metsik väravatesadu. Kaasani Rubiin hakkab tõusma mu lemmikklubiks 1:0 hispaanias Barca vastu püsib juba pool tundi.

Kurat Kuyt suluseisust kolli lõi ....

Debrecen oma väravaga ajas Fiorentina ilmselt tigedaks ja kiirelt tuli 3:1 (Peab kellegi Adrian Mutu oma ootelisti võtma) .... ups Debrecenilt 2:3

Halvad uudised Pooli fännidele - Gerrard OUT - injured.

Fabregas muutub virtuaaljalgpalliliigades asendamatuks - see vana siga lõi jälle värava ja ma avastasin, et minu satsis teda pole ....

Inter viigistas - Pool läks juhtima, kahjuks mitte Kuyti väravast - ja Kiievi Dünamo on suutnud panna makaroniõgijad koduväljakul omaväravaid lööma loodame, et autor mõnel konkurendil teamis on !

Kusjuures tundub, et oma viruaalduubli Siili palliklubi kindlustamiseks Unibetis tehtud 25 kroonine panus Stuttgardi võidule töötab. Hetkeseisuga kaotan 25 eeku aga teami väravavaht hoiab puuri puhta ....

Vaheajal Lauri mansat uurides tuvastasin, et Kaasani Rubiini meestele peaks paar õlut välja tegema eeldusel, et ühe kolli veel Barcale panevad ja Messi nii endast välja viivad, et ta punase kaardi saab !



Võistkondade edasine inventuur tõi juba tõelise muheluse molule kuna ka Tallinna Koerad on mõtetult palju pappi Messisse investeerinud ja Rubiin loodetavasti ruulib veel 45 minutit !!!Barca viigistas, aga õnneks lõi selle kolli Zlatan !

Omapärased asjad on toimumas seelikuga poiste riigis Rangers asus pärast vaenlaste omavaäravat juhtima, kuid seejärel on suudetud penalti mööda lüüa ja ise 2 omaväravat sepistada ....

Unirea lõi veel ühe naela viskipruulijate kirstukaande !

Kindlustusega pakkusin ilmselt üle Sevilla juba 3:0 juhtimas.

Koertel jälle ei vea Pepe Reynalt kaks imetõrjet aga kolmanda matsuga saavad prantsuse affid selle kera Pooli puuri.

Megairw - keegi Karadeniz Kögdeniz on Kaasani Rubiini 2:1 ette viinud ..... :) :) :)

Türi - õllepruulijad võtsid mult mitmeid punkte augustades Sevilla värava selka !

Njah, tegelt teeb kurvaks kui Pooli puuri mitu kera veeretatakse ...

Tundub, et täna tühje puure ei olnud pankrotistunud panga klubi suutis Arsenalile kah ühe üleajal sisse suruda !